Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek

2010.08.08

Filmek

 

New York, szeretlek!

Publikálva: 2010. március 15. | Kategóriák: Romantikus, Vígjáték

(New York, I Love You)

Feliratos Romantikus-vígjáték, 104 perc, 2009

A Párizs, szeretlek! (Paris, je t’aime) producerei ezúttal az Egyesült Államok szívét, a “Nagy almát”, vagyis New Yorkot választották filmantológiájuk helyszínéül.

New York, szeretlek!   New York, szeretlek!
     
New York, szeretlek!   New York, szeretlek!
     
Felkértek hát 12 rendezőt, hogy forgassanak 5 perces kisfilmeket arról, hogy miért is lehet szeretni a világ egyik legnevezetesebb metropoliszát. Ők pedig verbuváltak egy igazi sztárgárdát, olyan neveket, mint Kevin Bacon, Orlando Bloom, James Caan, Hayden Christensen, Julie Christie, Bradley Cooper, Chris Cooper, Carla Gugino, Ethan Hawke, John Hurt, Shia LaBeouf, Natalie Portman, Christina Ricci, Goran Visnjic, Anton Yelchin, csak hogy néhányukat említsük, és alkottak sok kis szerethető romantikus filmecskét, hogy összeillesztve egy kerek egész filmet láthasson a nagyérdemű New York csillogó városáról.
Rendező:
Fatih Akin, Yvan Attal, Allen Hughes, Shunji Iwai, Shekhar Kapur, Joshua Marston, Mira Nair, Natalie Portman…

Szereplők:
Kevin Bacon, Orlando Bloom, James Caan, Hayden Christensen, Julie Christie, Bradley Cooper, Chris Cooper, Carla Gugino, Ethan Hawke, John Hurt, Shia LaBeouf, Natalie Portman, Christina Ricci, Goran Visnjic, Anton Yelchin

Itt nézd meg:

www.mystream.to/file-10610312-fa07ba26-szeretlekny_egyklikkfilmek.biz.tm.flv

 

********************************

Dobszóló

Publikálva: 2010. február 17. | Kategóriák: Zenés

(Drumline)

Szinkronizált amerikai zenés vígjáték, 118 perc, 2002

Devon Miles (Nick Cannon), a tehetséges dobos ösztöndíjat kap az atlantai egyetemen. Az intézmény az utóbbi években rendre alulmarad a nagy versenyeken…

Dobszóló   Dobszóló
     
Dobszóló   Dobszóló
     
…pedig a tét nagy: a nyertes felléphet az országos televízióban. Dr. Lee (Orlando Jones), a zenekar igazgatója azt reméli, hogy a rebellis Devon majd friss stílust hoz a csapatba, az idősebbek azonban nem örülnek annyira az új tehetségnek, és megpróbálják megszégyeníteni.
Rendező:
Charles Stone III
Szereplők:
Nick Cannon (Devon Miles), Zoe Saldana (Laila), Orlando Jones (Dr. Lee), Leonard Roberts (Sean Taylor), GQ (Jayson), Jason Weaver (Ernest), Earl Poitier (Charles), Candace Carey (Diedre), Miguel A. Gaetan (Trey)
 

 

Itt nézd meg:

www.movshare.net/video/sb8py0lt1dg38

 

********************************************

Zene és szöveg

Publikálva: 2009. december 8. | Kategóriák: Vígjáték

(Music and Lyrics)

Szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 96 perc, 2007

Alex Fletcher (Hugh Grant) divatjamúlt rocksztár, akit egy szeszélyes ifjú sztárocska közös duettre kér fel. Alex rendkívül kínos helyzetbe kerül, amikor rádöbben..

Zene és szöveg  

Zene és szöveg

     
…hogy képtelen megírni a közös dalt. Már csak a csoda segíthet rajta. És úgy tűnik, szerencséje van, Sophie-nak (Drew Barrymoore), a nagyszájú bejárónőnek ugyanis kiváló érzéke van a dalszövegek íráshoz, ám semmi kedve titkos szerzőtárssá válni. Alex úgy véli, elég vonzó ahhoz, hogy bárkit meggyőzzön, és kizsebeljen, ha kell.
Szereplők:
Drew Barrymore (Sophie Fisher), Hugh Grant (Alex Fletcher), Haley Bennett (Cora Corman), Brad Garrett (Chris Riley), Kristen Johnston (Rhonda Fisher), Kenzi Grelle (Party Goer), Jason Antoon (Greg Antonsky)

Itt nézd meg

www.movshare.net/video/p9ne8n7swnp2s

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.